Holtkamper BV

Paganelstraat 12, 7821AA Emmen
Nederland (de)

Contactgegevens naar exposant sturen

Stuur uw contactgegevens naar de exposant. Optioneel kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen.

Log in a.u.b.

U moet ingelogd zijn om het contactverzoek te verzenden.

Er is een fout opgetreden

Controleer uw internetverbinding of probeer het later opnieuw.

Boodschap succesvol verzonden

Uw bericht aan de exposant is succesvol verzonden.

Deze exposant is hoofdexposant van

Ons aanbod

Productcategorieën

  • 01  Caravans / Aanhangwagens
  • 01.03  Vouwwagens / tentcaravans

Onze producten

Productcategorie: Vouwwagens / tentcaravans

Kyte Wind®Force

Onze Kyte (modeljaar 2021) is compleet vernieuwd, en beschikt over een nieuwe frisse look.

De Kyte is voorzien van een nieuw tentdesign met o.a. een prachtig doorlopend panoramaraam. Ook de zijwanden van de luifel zijn voorzien van vensters. Hierdoor heeft u altijd het ultieme vrijheidsgevoel. De afspanpunten van de tent zijn voorzien van het nieuwe Kyte 'Nova One' logo.

Ook de achterzijde van de tent trailer heeft een totale metamorfose ondergaan. Deze is voorzien van een standaard stootvaste off-road bumper met geïntegreerde diffuser en onderhoudsvrije LED verkeersverlichting. De nieuwe Kyte wordt gecompleteerd met bijbehorende spatborden en standaard 15 inch smoke grey lichtmetalen velgen.

Meer Minder

Productcategorie: Vouwwagens / tentcaravans

Aero Wind®Force

Zeer geschikte vouwwagen voor ieder reisgezelschap. Grote binnenruimte. Extra grote eenstoks luifel, met voorwand-optie Comfortabel bed. Optioneel: vaste luxe bamboe keuken. Snel en comfortabel opzetten m.b.v. geïntegreerd Wind®Force Systeem. 2 tot 6 slaapplaatsen.

Meer Minder

Productcategorie: Vouwwagens / tentcaravans

Cocoon

Geschikte vouwwagen voor ieder reisgezelschap. Populair bij sportieve tentkampeerders. Grote binnenruimte. Grote luifel. Comfortabel bed. Optioneel: tot 4 extra slaapplaatsen. Optioneel: vaste luxe bamboe keuken. Snel en eenvoudig op te zetten.

Meer Minder

Productcategorie: Vouwwagens / tentcaravans

Nano

Supersnelle 2 persoons hardtop vouwwagen, ideaal voor rondreizen. Grote eenstoks (afritsbare) luifel, met voorwand-optie. Groot comfortabel bed, lengteslaper.

Meer Minder

Over ons

Bedrijfsportret

Al decennia dé vouwwagen!

Hoe avontuur hand in hand kan gaan met luxe, comfort en gemak? Vraag het Holtkamper. Al negentig jaar aan de top in kamperen. Holtkamper zet de toon met luxueuze en kwalitatief hoogwaardige tent trailers die uitblinken in bedieningsgemak. Vernieuwend en trendsettend. Holtkamper is groot geworden door zijn vernuftige vindingen zélf in praktijk te brengen, te testen, te patenteren en te vermarkten. Een onderneming met passie voor kamperen! Al bijna een eeuw vervult Holtkamper de droom van de moderne kampeerliefhebber. Je hebt een vouwwagen… of je hebt een Holtkamper.